Αποσταση περπατωντας
ολα τα κυρια αξιοθεατα
Brand new
deluxe rooms & suite
Κεντρική τοποθεσια
αναμεσα απο καφε, μπαρ
& μαγαζια
Τοποθετημενο
αναμεσα απο τους σταθμους
Συνταγμα & Μοναστηρακι
Καθαρη & Ανετη
διαμονη

Book Online

Check Availability

Τοποθετημένο στην Αθήνα

Αναμεσα από την Πλακα, το Μοναστηρακι & το Συνταγμα, ιδανικά για αξιοθεατα, αγορες και εργασια

Το ξενοδοχείο Carolina στην Αθήνα είναι τοποθετημένο κοντά στα πιο σημαντικά μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος όπως η Ακρόπολη με το μουσείο της, οι στήλες Ολυμπίου Διός, το Καλλιμάρμαρα Στάδιο, η Πλάκα, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μοναστηράκι, το Σύνταγμα, το Κολωνάκι και του Ψυρρή, τα οποία όλα βρίσκονται σε απόσταση 5 έως 10 λεπτών από το ξενοδοχείο, προσφέροντας άνεση και ευκολία για περιήγηση στην πόλη της Αθήνας.

Κατευθυνσεις & Συγκοινωνια προς το Ξενοδοχειο Carolina στην Αθηνα

Το ξενοδοχείο Carolina βρίσκεται σε απόσταση 34 χμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, 10 χμ από το λιμάνι του Πειραιά και 2 χμ από τον κεντρικό σταθμό τρένων του ΟΣΕ. Η Αθήνα διαθέτει δίκτυο μετρό με 3 γραμμές που συνδέουν τα βόρεια, νότια, δυτικά και ανατολικά προάστια της Αθήνας με το κέντρο της πόλης, το λιμάνι και το αεροδρόμιο.

Από το Διεθνές Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"
- (Με Μετρό) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” επιβιβάζεστε στην μπλε γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Μοναστηράκι Από εκεί το ξενοδοχείο Carolina βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής με το μετρό είναι 45 λεπτά.
- (Με Λεωφορείο) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” επιβιβάζεστε στο λεοφωρείο X 95 προς το κέντρο της Αθήνας και αποβιβάζεστε στο σταθμό Σύνταγμα. Από εκεί το ξενοδοχείο Carolina βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής με το λεοφωρείο είναι 55 λεπτά - (Με Ταξί) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” η διαδρομή με ταξί κοστίζει 35 € από τις 5:00 έως τις 00:00 και 50 € από τις 00:00 έως 05:00. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 35 λεπτά

Από το λιμάνι του Πειραιά
- (Με Μετρό) Από το λιμάνι του Πειραιά επιβιβάζεστε στην πράσινη γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Μοναστηράκι. Από εκεί το ξενοδοχείο Carolina βρίσκεται μόλις 5 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής με το μετρό είναι 25 λεπτά. - (Με Ταξί) Από το λιμάνι του Πειραιά η διαδρομή με ταξί κοστίζει περίπου 17 € από τις 5:00 έως τις 00:00 και περίπου 25 € από τις 00:00 έως τις 05:00. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 25 λεπτά.

Από το σταθμό του Ο.Σ.Ε.
- (Με Μετρό) Από το Σταθμό Λαρίσης επιβιβάζεστε στην κόκκινη γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Πανεπιστήμιο. Από εκεί το ξενοδοχείο Carolina Hotel βρίσκεται μόλις 10 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 15 λεπτά - (Με Ταξί) Από το Σταθμό Λαρίσης η διαδρομή με ταξί κοστίζει περίπου 10 € από τις 5:00 έως τις 00:00 περίπου 15 € από τις 00:00 έως τις 05:00. Η διάρκεια της διαδρομή είναι 10 λεπτά.

City
Break
View Offer
Open Text
© 2018 HOTEL CAROLINA. ALL RIGHTS RESERVED, DESIGNED & DEVELOPED BY
Follow Us Recommended on Google+